+381 62 184 00 28

O nama.

IvankovićProjekt

Ivanković-projekt je biro koji se bavi izradom raznih vrsta projekata iz oblasti arhitekture. U dosadašnjem radu realizovali smo brojne projekte različitih namena kao što su projekti za legalizaciju objekata, idejni projekti kao I glavni projekti za dobijanje građevinske dozvole, projekti za reklamno oglašavanje sa projektom elektroinstalacija .

U saradnji sa geodeskom firmom Vam nudimo da Vaš problem u vezi legalizacije ili izrade projekata za građevinske dozvole dobijete na jednom mestu. Rad našeg biroa zasniva se na poverenju svih naših klijenata, stručnom timu koji je spreman da odgovori na sve vaše zahteve , brzom i kvalitetnom izradom projekata uz poštovanje rokova kao i pružanje kompletnih usluga od ideje do realizacije.

Izjave klijenata

Ivankovic projekt na čelu sa Lazarom Ivankovićem, je vrlo ozbiljna firma i sve preporuke za njih. Ispoštovan svaki dogovor koji smo sklopili.

Jovana Popović

Dogovor oko legalizacije smo sa gospodinom Lazarom ugovorili u vrlo kratkom roku i ispoštovani smo maksimalno, sve preporuke za mladog i perspektivnog gospodina..

Petar Jovanović

Građevinsku dozvolu nam je radio Ivanković projekat, iako je mladja osoba oduševio nas je brzinom i stručnošću kojom je ispoštovao sve ugovoreno. Pedantno, odgovorno i sve na vreme odrađeno..

porodica Marković

Tražite savršen projekat za Vaš dom?